Tuesday, April 25, 2017

8 DOWN, 1 TO GO







Niin sitä viikot ja kuukaudet vierii ja ollaan ihan loppusuoralla. Tasan kuukauden päästä tähän aikaan oon kotona varmaan aika sekavissa mutta todennäkösesti ihan onnellisissa fiiliksissä. 30 päivää tuntuu ihan mitättömältä, ja voisin kuvitella että ne menee tosi nopeasti, nyt kun exam season on alkanut. Ennen tänne tuloa mullahan oli se ärsyttävä 2 viikkoa kun olin yksin kotona kaikkien kavereiden ja perheen ollessa koulussa ja töissä, ja silloin aika ei tuntunut kuluvan ollenkaan. Nyt on tilanne toinen nimittäin koulu loppuu mulla vaan kaksi päivää ennen lähtöä. Vielä pitäisi ostaa uusi (extra) matkalaukku, saattaa kouluhommat kunnialla loppuun, käydä läpi tavaroita joita en ota suomeen mukaan ja yrittää nauttua brittilästä vielä kun voi.

Nää kuvat on tosiaan eiliseltä, kun hypärillä lähdin kuluttamaan aikaa keskustaan. Sää oli ihanan lämmin ja tyyni niin menin sitten tuonne rannalle istuskelemaan. Brighton beach ei ikinä petä kun lähtee kuvia napsimaan, on nimittäin sen verran valokuvauksellista seutua. Tulee ikävä. Huomenna mulla onkin rento koulupäivä, mutta torstaina alkaa 10 tunnin valokuvauksen koe, yikes!

xx,
Sohvi

2 comments:

  1. Oi, ihania kuvia! Mua kiinnostais tietää, onks sieltä ollu vaikeeta saada kavereita (esim. koulussa)? Onko siellä sun lähettyvillä muita vaihtareita? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. On ollut aika vaikeeta. Brittitytöt on täällä aika ryhmäytyneitä ja niihin on aika hankala päästä mukaan. Toki on localeita tuttuja mut vaihtarit on niitä parhaimpia kamuja täällä. Brightonissa on tosi paljon vaihtareita, tää on nimittäin aika suosittu kohde! Kiitti kommentista!

      Delete